TraductionsContact Recomandati aceasta pagina
Acasa

Sunt traducător şi interpret profesional, autorizat de Ministerul de Justiţie al României din 2001. Născută la Bucureşti, posed dublă naţionalitate română şi franceză.

În urma studiilor universitare, în 2000 am obţinut diploma de Licenţă în Filologie, cu specializare în limbile franceză şi engleză, la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine Universitatea - BUCUREŞTI.

În plus de activitaţile mele profesionale de traducător şi interpret, în 2008 am absolvit cursurile unui Master în Dreptul Afacerilor, la universitatea «LUCIAN BLAGA » Facultatea de drept SIMION BARNUTIU -SIBIU, România, şi în 2010 ale unui Master in Traductologie.Teoria şi practica traducerii şi a translaţiei. Limba franceză, la aceeaşi universitate, Facultatea de Litere şi Arte. Posed un atestat de traducător şi interpret pentru limbile franceză şi engleză, eliberat de Ministerul de Justiţie al României, din 2001.

Formare profesionala:

  • Am asistat la " Seminarul profesional de traducere juridica, dreptul contractelor", Paris, Franta, martie 2011
  • Am asistat la conferinta " Le monde en crise - et les industries de la langue ?", organizata de ASTTI, la Geneva, Elvetia, 13/14 noiembrie 2010.
  • Am participat la stagiul de formare profesională " Horizon Justice Française 2", din 7,8,9 octombrie 2009, Paris, Franţa.
  • Am asistat la Colocviul international "Teoria, practica si didactica traducerii specializate", Craiova, Romania, mai 2009
  • Am participat (foto) la conferinta " Les journées du français des affaires", din 12, 13 martie 2009, Paris, O.I.F.
  • Am participat la stagiul de perfecţionare Traducerea Juridică - limba engleză; 07.11.2008, Cluj- Napoca şi Traducerea Juridică - limba franceză; 08.11.2008, Cluj-Napoca.
Cine Suntem
Domenii de activitate
Angajamentul Nostru
Tarife
Cum ne contactaţi?
Beatrice Huguet Traductions
Email:
 

Parteneri
© 2007 - 2016 Traducător Franceză. Toate drepturile rezervate. Reproducere interzisă fără autorizare.